joi, 14 decembrie 2023

Shinzo SPA: Pentru momentele în care ești în căutarea relaxării supreme


Sărbătorile de iarnă sunt pretextul cel mai frumos ca să aduci zâmbete și bucurie celor din jurul tău. Fie că vorbim de colegii de la birou, de partenerii de business, de rudele tale, de prietenii apropiati sau persoanele iubite, cu siguranță îți dorești să-ți arăți aprecierea față de tot ce fac ei și cât de mult contează că sunt în viața ta.

Și ce poate fi mai spectaculos și surprinzător decât un Gift BOX cu o experiență aparte de masaj de relaxare și produse premium de îngrijire sau oportunitatea de a organiza pentru persoanele dragi din viața ta un moment special de respiro și detașare într-o oază creată pentru o experiență asiatică desăvârșită.


De ce să spui DA unui Gift BOX de la Shinzo Spa

Gift Box de la Shinzo Spa este cadoul perfect sau surpriza ideală pentru tine sau pentru cineva drag din viața ta. Există mai multe versiuni de pachete care includ produse spa Themae, produse care se găsesc în exclusivitate în România la Shinzo Spa, atât pentru față și corp, cât și pentru îngrijire personală și lifestyle. În plus pachetul poate înclude și o sesiune de masaj de relaxare pentru a oferi o experiență de răsfăț sau poți alege doar produsele ca să te bucuri de momente speciale la tine acasă. Oricare variantă alegi și oricine va fi cel care va primi surpriza ta, gestul tău va fi plin de rafinament!

Ce sunt produsele Themae pe care le găsești în Gift Box

Produsele Themae cuprind o gamă aparte de produse cosmetice și dermatocosmetice ce îmbină tehnologia de laborator și luxul francez cu ingrediente și formule japoneze cu tradiție milenară în îngrijirea pielii.

Produsele Themae conțin ingrediente din 4 tipuri de ceai, iar acest complex de ingrediente și minerale vine cu o concentrație de 30% polifenoli, una dintre cele mai ridicate concentrații cunoscute până în prezent. 

 

Fără parabeni și alte chimicale, aceste produse maximizează atributele naturale ale ceaiului și prin intermediul proprietăților antioxidante previn semnele îmbătrânirii premature.

Această gamă premium de produse se gaseste la spa-uri de lux din întreaga lume în locații precum The Westin, Singapore; Barrière Le Grand Hôtel Enghien-les-bains Sofitel, Bangkok; Kurumba, Maldives; Castelbrac Hotel & Spa, Franța și în România, doar la Shinzo Spa.


Shinzo Spa Day

Dacă vrei să oferi mai mult decât un Gift Box sau vrei să-ți oferi ție și persoanelor apropiate experiența supremă de relaxare, la Shinzo Spa există conceptul de tip Day Spa, unde poți rezerva pentru mai multe ore locația pentru a petrece alături de 4 prieteni sau prietene clipe memorabile. O astfel de experiență presupune testarea a numeroase produse și servicii personalizate în funcție de dorințele fiecăruia. Dincolo de sesiunile de tip spa therapy și sauna therapy, dacă alegi să petreci clipe speciale aici te poți bucura de următoarele tipuri de masaj:

Shinzo Signature Ritual – ritual complet de îngrijire și rejuvenare din cap până în picioare, cuprinzând un scrub corporal îmbogățit cu un complex din patru tipuri de ceai și semințe de chia, urmat de masajul semnatură Shinzo și incheiat cu tratamentul facial de iluminare folosind produsele Themae, exclusive în România;


Nagashi Eastern Herball Balls – masaj inedit, care te învăluie într-o relaxare profundă atât prin masajul propriu zis cu săculeții cu numeroase tipuri de ierburi cât și prin aromele acestora;


Edo Jade Stones Massage – Un masaj unic în România, masajul cu pietre de jad. Pietrele de jad aduc o nouă dimensiune terapiei cu pietre calde. Cunoscut pentru capacitatea sa de a aduce armonie și echilibru, a atrage iubire și abundență financiară, jadul este protector și se folosește pentru a vindeca organele și a elimina toxinele. Este un masaj aparte care îți îmbrățișează corpul cu energie pozitivă și îți echilibrează mintea;

Cum ajungi la Shinzo Spa


Shinzo Spa este situat în Cartierul Primăverii, pe strada Jean Monnet nr. 44, la parter, iar lista completă de prețuri și servicii poate fi consultată aici. Pentru rezervări și detalii poți suna la numărul de telefon +4 0748 030 030 sau poți să lași un e-mail: office@shinzospa.ro. Ne găsești și pe Facebook și Instagram dacă vrei să descoperi mai multe oferte si fotografii de la Shinzo Spa.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search